ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Този чай е направен от слабо позната билка наречена олонг.
 • Има ободряващ ефект и стимулира мозъка
 • Регулира теглото.
 • Чай за отслабване на "Тянши" е приготвен от естествени компоненти на тревни растения, не съдържа токсини и няма странични ефекти. 
 • Разгражда излишните мазнини и ускорява изгарянето им в организма, като по този начин подпомага отслабването  В програмите за намаляване на теглото: Пие се по 1-2 чаши между 5 и 7 ч – часовете на максимална активност на меридиана на дебелото черво, и между 13 и 15 ч – максимална активност на тънкото черво. След 2 седмици дозата може  да се увеличи до 1 пакетче на чаша вода /да се приема в по-концентриран вид/. Едно пакетче се запарва с 1 чаша вода. Приема се 3 пъти дневно : 5-7 ч.; 13-15 ч.; 21-23 ч./часовете на максимална активност на тройния нагревател/. Препоръчва се продължителна употреба. Противопоказания: Не се препоръчва за деца до 12 години.                                                                                                                                                                        цена:37лв

РАСТИТЕЛНА ЕСЕНЦИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ-ПРАХ (БАНТИНГ)


СЪСТАВ: Цикория, зелен чай,сливи и анасон.
Продуктът е богат източник флавоноиди  който помагат на организма да се пребори със стреса наложен ни от съвременния начин на живот.С умело добавените растителни влакна това е един изцяло натурален продукт,създаден като част от диета за контрол на калориите и здравословно отслабване.                                         ПРЕДИМСТВА:
 • Подпомага здравословно на теглото
 • Доставя витамини и минерали
РАСТИТЕЛНА ЕСЕНЦИЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ-ТАБЛЕТКИ
СЪСТАВ:екстракт  от морски водорасли,глог,репей и копър.
 1. Двата вида есенция се пият заедно  те се допълват.                                      препоръчителен прием:        По 2 пакетчета на
 2.  ден +2 таблетки 3 пъти на ден с вода преди хранеНЕ                                                          ЦЕНА: 54 лв.

КАПСУЛИ "CAPSILITE"- ИЗГАРЯ КАЛОРИИ

     
СЪСТАВ:  Капсаицин,кофеин анхидрид,екстракт от чер пипер,никотинамид (витаминВ3)

Capsaicin е активният компонент в лютивия пипер. Скорошни изследвания показват, че Capsaicin може да помогне на хората да отслабнат чрез подтискане на апетита, забързване на метаболизма и чрез инхибиране формирането на мастни клетки. Субстанцията се превръща в топлината в човешкото тяло, увеличавайки ефектът, наречен термогенеза (процесът на производство на енергия в клетките), което се отразява на изгарянето на калориите. С други думи capsaicin е термогенезисно съединение, увеличаващо нивото на метаболизма, спомагащо при процесите на изгаряне на мазнините. Черният пипер има потенциала да стимулира стомашната секреция и да увеличава нивото на метаболизма. Чрез забързването на метаболизма тялото изгаря мазнини по-бързо от нормалното. Изследванията показват, че яденето на пикантна храна като черен пипер увеличава метаболизма с около 8 % за часове наред. Черният пипер е ефективен при отслабването, поради способността си да забърза метаболизма.  Това означава, че тялото изгаря калориите по-бързо, което се отразява в отслабване.
Никонамид е  една от двете основни форми на витамин B конплект.Никотинамид и никотиник имат идентични витаминозни действия, но много различни фармакологични ефекти.                         ПРЕДИМСТВА:
 • Изгаря  повече колории на ден
 • Стимулира окисляването на мазнините и въглехидратите
 • Потиска апетита
 • Помага на организма да изгаря  повече мазнини и намалява натрупването  на мазни клетки                                                                    цена:75лв

КАПСУЛИ "CARB BLOCKER"-БЛОКЕР НА ВЪГЛЕХИДРАТИ


СЪСТАВ:Екстакт от бял боб,кофеин ангидрид.

 
. Белият боб е полезен за нас като начин за отслабване, защото съдържа блокер на нишесте или въглехидрати. Екстрактът от бял боб блокира действието на храносмилателните ензими alphaamylase. Alpha-amylase играе ключова роля в смилането на храната. Като смилателен ензим, alphaamylase е необходим за метаболизма на нишестените въглехидрати /скорбялата/. Този ензим е oтговорен за разделянето на скорбялата във форма, която може да бъде абсорбирана в стомашно-чревния тракт. 
ПРЕДИМСТВА:
 • Спомага на организма да спре разграждането на въглехидратните вериги до захари и натрупването им във вид на мазнини
 • Понижава гликемичният индекс на нишестените храни,което е от полза на диабетици
 • Няма загуба на мускулна маса ,а само на мазнини което е полезно за диабетиците                      препоръчителен  прием:   От 1капсола 2пъти на ден.                                                          цена:60лв

СЕРИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ 3-С

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:     Carb Blocker, Capsilite, Хитозана


Carb blocker(Въглехидратен блокер): 

 Помага на тялото да спре преобразуването на въглехидратните фибри в захари
• Може да помогне за намаляване на гликемичния индекс на нишестените храни, така че това може да е едно приложимо допълнително лечение за диабетици.
• Няма загуба на чиста мускулна маса (Източник:  2007;   International Journal of Medical Science)
• Понася се добре
 

Capsilite(Капсилайт):

• Изгаря над 287 калории дневно
• Стимулира окисляването на мазнините и въглехидратите
• Спомага за намаляването на приема на калории
• Намалява телесната маса
• Намалява нивата на апетита
• Спомага за подобряването на изпълнението и издържливост


Chitosan(Хитозан): 


• Намалява времето за преминаване на храната през храносмилателния трак
• Свързва се с мазнините в маса, която е твърде голяма, за да бъде смилена
• Не е нужно да намалявате калориите или мазнините, за да отслабнете
• Вегетарианска обвивка на капсулата
• Позитивно влияние над 
холестерина
• Повишава ефективността на инсулина 


Блокира абсорбирането на мазнини от тялото и ако се ползва с диета и упражнения, може да помогне за отслабването. Проучванията показват, че добавката Хитозан може значително да намали нивото на холестерина при спазване на нормална диета. Също бе установено, че намалява удебеляването на артериите,  което от своя страна води до намаляване риска от сърдечни заболявания. Хитозанът се свързва с молекулите на мазнините в червата и предотвратява абсорбирането им от тялото. Вместо това,  той ги придружава през червата, докато не бъдат отстранени чрез изпражненията.Хитозан може да се свърже с мазнини до шест пъти над неговата маса. В резултат на това Вие абсорбирате по-малко мазнини,  съответно по-малко калории, което Ви помага да отслабнете. Въпреки това, самият Хитозан няма да Ви помогне да свалите тегло. Но, ако го използвате с правилна диета и упражнения, резултатът ще Ви изненада. 

Екстракт от бял боб:

Белият боб е полезен за нас като начин за отслабванезащото съдържа блокер на нишесте или въглехидрати. Екстрактът от бял боб блокира действието на храносмилателните ензими alpha-amylase. Alpha-amylase играе ключова роля в смилането на храната. Като смилателен ензим, alpha-amylase е необходим за метаболизма на нишестен въглехидрати /скорбялата/. Този ензим е отговорен за разделянето на скорбялата във форма, която може да бъде абсорбирана в стомашно-чревния трак. Блокирайки ефекта на ензима alpha-amylase, екстрактът от бял боб ще накара някои молекули на скорбялата да минат през Вашия трак немлени. Това от своя страна води до абсорбирането на по-малко калории и ще Ви помогне по-бързо да отслабнете. Екстрактът от бял боб блокира производството и употребата на alpha-amylase, ензимът, който смила скорбялата в стомашно-чревния трак. Този процес позволява на екстрактът от бял боб да предпази тялото от абсорбиране на много въглехидрати и калории, с което предотвратява до една трета от въглехидратите,  които изяждате ежедневно,  да се превърнат в мазнини. За да бъде ефективен, екстрактът от бял боб трябва да бъде в стомашно-чревния трак по едно и също време с въглехидратите, които консумирате.

Трябва да отбележим,  че екстрактът от бял боб блокира смилането на скорбялата, но не блокира смилането на мазнини или захар, така че за оптимални резултати трябва да се спазва диета. В допълнение на това, екстрактът от бял боб блокира част от скорбялата, която бива консумирана, но не и цялата приета скорбяла. Екстрактът от бял боб подпомага здравословното отслабване и понастоящем е най-добрият разработен продукт за блокиране на скорбялата, но не е панацея за контрол на теглото. Ето защо се препоръчва ограничаване на приема на нишестени храни, докато ползвате екстракт от бял боб(Carb blocker)
Изследователите от Университета на Калифорния-Лос Анджелис са потвърдили,  че екстрактът от бял боб спомага тялото да предотврати разделянето на въглехидратите на захари. Храносмилателният ензим в тялото обикновено действа като ножици, буквално нарязващи скорбялата на малки захари. Екстрактът от бял боб предотвратява нарязването, така че скорбялата остава в тялото под формата на дълги фибри и минава през стомашно-чревния трак, без да бъде абсорбирана. Пациентите при клиничните тестове, които са приемали екстракт от бял боб, са свалили телесни мазнини, а не мускулна маса.
Обезводнен кофеин:
Приемането на едно хапче с обезводнен кофеин е същото като да изпиете една чаша кафе, въпреки че концентрацията на кофеин може да се различава. Това е кофеин в добавъчна форма и се абсорбира по-бързо от тялото в сравнение с този в кафето кафето. Очевидното решение за хората на диета, които се чувстват отпаднали и нуждаещи се от нещо допълнително, с което да изкарат деня, е кофеина. Този симулант без калории върши работата бързо и ефективно


Capsilite (Капсилайт):
Капсаицин:

Капсаицинът е активният компонент в лютивия пипер. Скорошни изследвания показват, че капсаицинът може да помогне на хората да отслабнат чрез потискане на апетита, забързване на метаболизма и чрез инхибиране формирането на мастни клетки.Капсаицинът е термогенезисно съединение, увеличаващо нивото на метаболизма, спомагащо при процесите на изгаряне на мазнините.

Други ползи от капсаицина:
- намалява нивото на кръвната захар

- подобрява здравето на сърцето
- подобрява кръвообращението
- помага при възпаления

Екстракт от черен пипер(пипери):

Черният пипер има потенциала да стимулира стомашната секреция и да увеличава нивото на метаболизма. Чрез забързването на метаболизма тялото изгаря мазнини по-бързо от нормалното. Изследванията показват, че яденето на пикантна храна като черен пипер увеличава метаболизма с около 8 % за часове наред.Черният пипер е ефективен при отслабването, поради способността си да забърза метаболизма. Това означава, че тялото изгаря калориите по-бързо, което се отразява в отслабване. Пиперът може също да е полезен при намаляването на възпаленията,  подобрявайки храносмилането и успокояването на болката. При приемането на Capsilite(Капсилайт) в някои случаи може да „почувствате” малко увеличаване на телесната температура, а в някои случаи – температурата в  областта на стомаха. Това е естествен процес и показва,  че изгаряте калории. Резултат е от термогенезата,  която не е вредна за човешкото тяло. Обикновено това усещане отминава след около 20 минути. Имайте предвид, че при някои хора няма такова усещане, но процесът на термогенеза постига предвидените резултати.

• 1 капсула 30-60  минути преди упражнения ИЛИ 1  капсула преди закуска в дните,  без тренировки 
Уебсайт в alle.bg